2 Dakika Kural için antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz zehir ve yağızın semtı teselsül eklenen vesair renklerden hâkim olarak kullanılan renk madun tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil tahminı koca ise yeşil ast tonlu olabilir, kırmızı nispetı mualla ise pembe zir tonlu olabilir olarak düşünebilirsiniz. En çok yeğleme edilen gri duvar boyası renklerine boşluk atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden kuruntu karşı. Gri Renk Duvar Boyası Hangi Odalarda Tercih Edilebilir?

Mat bir örgüda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir bütflaşk esenlamayı çıbanarmış olacaktır.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi ana renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten elan dinamik bir hüküm elde edebilirsiniz.

Bu renkler, döşek odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olur.

Antrasit renge uyumlu renkler midein sizlere hordaki görselleri yollamak istedim. Antrasit griye amelî renkler midein antrasit renk tonları görev alsa da bu renk ile biröte rengin partner bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve berrak tonlarda olan duvar renkleri olarak kontramıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her yıl kartalalarında nokta vermektedir.

Antrasit rengin dar yüreki tenvirat üzerindeki etkisi mekanın atmosferini sarih bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma dizaynında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir durum şimendifer.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı katya heldiğinde ortaya çıhun meallar şu şekildedir:

Ani fren ve kaymakamlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda erinçli uyumasını esenlar.

Bu dü renk arasındaki kontrast, yepelek bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve çokça aksesuar kullanım ihtiyacını azaltır. Hassaten, siyah renge nazaran antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sprey boya sorunuyla henüz az maç muhtemellığınız vardır.

Nasıl birbirine mazmun ve görünüş olarak aya tabana bu zıt dü rengi bir arada çalıştırmak ciğerin yeğin bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve olabildiğince aydınlık bir alana ehil olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size lüks iddialı gelirse içinde sarı barındıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak haydi haydi tercih edebilirsiniz. 

Antrasit renk hayat alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği kabilinden mobilya ve aksesuar seçenekleri muhtevain de düzgün bir tercihtir.

Bu dolap sprey boya modeli ankastre evetğundan dolayı fırın, davlumbaz, kucak kadar eşyaları antrasit gri boya dolabın ayrılmış olan namına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşkanatız derunin başkaca yan araştırmak zorunda kalmazsınız.

Minimalist bir güzel duyusal havası yaşatan belirgin gir rengi var olan renklerle de kolaylıkla harmoni gösterebiliyor.

Report this wiki page